Fika på stan...

Då var det helg igen. Idag var vi på stan och fikade med Alex farmor och farfar.Sen gick vi på stan en sväng och kollade på gym skor till mig.Hittade ett par som jag vill ha.
Sen bar det iväg till maxi för att inhandla grejjer till tårtan.Fyller ju år imorgon:-)

Nu så sitter vi tre i soffan och tittar på tv. Niklas är inte hemma, så vi är hemma själva ikväll.Lite tråkigt är det..

Väl hemma så däckade jag,Alex och Kajsa i soffan ett tag..

Far och son :-)




vi går och väntar på att Kajsa ska börja att löpa..får se när hon har tänkt att börja.. hoppas att det blir snart :-)


Ska lägga ut bilder på våran lägenhet nån dag... vet att några vill se den...

Lugn helg...

I torsdags var jag Och Alex hos L och tittade på hennes nya lägenhet.. Den var så fin. Och kajsa fick träffa sina kompisar :-)

I fredags så gjorde vi ingenting. Lördag så åkte jag iväg själv till eurostop. Första gången jag åker iväg själv.. Hittade ett par jeans till mig som jag köpte.Det är jag värd.  Sen åkte vi iväg och gick på promenad på stranden..

så här ser A ut när min kära sambo klätt på han :-)


Kajsa Och Alex myser


Kallt :-(

Imorse när jag tittade ut så var solen framme.Såg ut som det var skönt ute. Gick ut med Kajsa och fick känna på det "fina" vädret. Blåste kallt som tusan ju..

Fick besök av S och självklart följde Kajsas lekkompis Tintin med. Alltid trevligt med besök.


Nu ska jag ta nåt att äta innan Alex vaknar och ska äta.
None


BVC.

Idag har jag vart på BVC med Alex.  27 dagar gammal och han är nu 62,1cm lång och väger 5166g. Han hade inte gått upp så mycket sen sist, men det beror på att han är förkyld.Får hoppas att han bli kvitt den snart.
Ska mäta och väga nästa vecka med, så vi håller tummarn att han  gått upp mera tills dess.

Nu så har jag börjat att amma lite. kommer varva mellan att amma och att pumpa, så han inte äter upp mina bröst igen.

Annars så händer det inte så mycket idag.. är såå slö idag...

Går och väntar på att Kajsa ska börja att löpa så vi får åka iväg och para henne.Men när man väntar så vill dom inte börja, visst är det typiskt..

förkyld :-(

6 Kilo har man kvar till min vikt som jag hade innan jag blev gravid. Hade tänkt att börja träna förra veckan, men man har ju lyckats att bli förkyld, och det vill inte ge med sig. :-(

En rolig grejj som händer är att Kajsa ska ha valpar, går och väntar på att hon ska börja att löpa. Kommer att föda upp dom här hemma, så förhoppninsvis så kommer vi ha massa valpar här hemma:-)  Så nu ska jag sitta och läsa allt jag kommer över om uppfödning av valpar. Skulle få låna några böcker av L.


Nu kallar Alex på matfabriken...


Blöjbyten, amning och klädbyten

Nu har det gått 3 1/2 vecka sen Alex kom till världen. Dom här veckorna har mest bestått av amning, blöjbyte..Ett och annat klädesplagg har oxå bytts, känns som tvättmaskinen går dygnet runt. 

Dom här veckorna ser man att han utvecklas varje dag. Han är mer och mer vaken på dagarna. Och han sover på nätterna är uppe 1 gång på natten vid 4-5 tiden. sen sover han oftast till 08.00 :-)  Massor av besök har vi haft dom här veckorna, trevligt är det.

Vi går på BVC 1 gång i veckan för att mäta och väga. Han växer som ogräs.Haha Känns skönt att gå till BVC så ofta, har tusen frågor varje gång man är där. Känns skönt att hon vi går till är barn sjuksköterska.

2 bilder på lill prinsen..



Då var det söndag igen.. Tycker helgen går alldelens för fort..

Idag blir Alex 17 dagar.. Man ser hur han utvecklas varje dag.. Han ligger lite för sin tid..Haha. på dag 5 så började han vända sig från rygg till sidan..

Nu ropar Alex på mat..

Tack igen för alla  hälsningar...