Regn :-(

Idag är det väldigt tråkigt väder..Men man kan ju inte få sol jämt..d är ju ändå i slutet av september.
Idag fick man lön:-) Det är alltid lika roligt att få. Annars så har det inte hänt så mycket, sitter och väntar på att min älskling ska sluta jobba..
Vecka 42 så föds troligen valparna:-) Ska bli roligt att se va det blir.. Längtar efter en liten valp nu..Men i dec så kanske den kommer..

Lycklig

I dag premiär skirver man här då..


Den 16 juni i år så flög min pojkvän upp till mig i norrland för att hämta mig :-) Den 17 juni tidigt på morgonen så startade vi våran resa ner till Halmstad.Med en fullpackad golf så körde vi hela 132 mil.Det tog ca 16 timmar att köra ner, det va lite jobbigt ibland för att d var så varmt, men d va en trevlig resa..Vi stannade av nånstans ner i sverige för att titta på solned gången, det var så vackert,och d bästa är att jag fick se d med min blivande sambo:-) Vid 00.00 tiden så va vi hemma, äntligen sambo:-)
Så nu har jag bott här nere med min underbara kille i tre månader, och jag trivs super bra. och vi ska leva lyckliga i alla våra dar..
Och snart så kommer vi ju att hämta en liten valp.. en liten nakis..hihi..

Igår var det  1/2 år sen min lilla Wilma fick somna in i mina armar:-( Det gör verkligen ont att mista sin lilla lurviga vän.. Men jag vet att du sitter där uppe och ser till att jag har det bra..vet att du har det jätte bra nu..Glömmer dig aldrig.. Puss på nosen.

Idag har man bara tagit det lungt hela dagen..skönt att bara slappa..men mindre kul att ha ont i halsen :-/ men men det blir väl bättre..
Wilma