Vecka 32

Nu så har man gått in i vecka 32. Va tiden går fort.Jobbar bara typ 5 veckor, sen ska jag gå hemma och vänta :-)

Fick en sån fin kommentar av min kusin I. Saknar dig med, synd att det är så mååånga mil mellan oss. Men vi kommer upp i sommar :-) då måste vi träffas. Och det är klart att jag hör av mig när bebisen är på väg..

Börjar bli lite nervös över att bebisen snart ska komma.. massa tankar i huvudet.. kommer jag fatta när det är dax att åka in. hur kommer smärtan att vara.. 
Någon som har tips på hur man inte ska vara såå nervös redan.. hihi



Fick skrapa bil rutorna imorse..ursch nu är vintern på väg.. kallt och regning..


//Towe

Kajsa 2 år

Ja, våran lilla Kajsa fyllde 2 år igår.. GRATTIS :-)None


ursch vilken helg.

Alltid härligt med helg, trodde jag ja.
Det började på Torsdag kväll, mådde tok illa, förtsatte även på fredagen så jag va hemma. Sen vid 19.00 så hade inte bebisen vart så aktiv på hela dagen så vi ringde förlossningen och fick komma. Dom satte mig i CTG och allt såg fint ut, så vid 21.00 tiden fick vi åka hem. Trött i både kropp och huvud.

Lördagen så va vi och gjorde lite ärenden, tyckte att magen var ovänligt hård länge på dagen på kvällen släppte det lite. men så på natten fick jag en sammandragning, ont som tusan. Låg vaken typ hela natten.

Söndag morgon kunde jag knappt gå, hade "träningsvärk". Magen var hård och jag känd en lustig känsla ikroppen. Åkte till svärföräldrarna och åt middag. Var trött i hela kroppen.
Vaknade vid 03.00 och kände att jag hade sammandragningar. Ont som tusan. Väckte N och ringde förlossningen som tyckte att vi skulle komma in. Kom dit ca 03.30. Dom satte CTG och jag fick brickanyl i sprutform. Sa att doktorn skulle undersöka mig sen. Vid 06.00 blev vi flyttade till ett annat rum. så kl 10.00 så hade äntligen doktorn tid. Allt såg bra ut och jag skulle hem och dra ner på tempot så bebisen vill stanna ett tag till :-)
Så vid 11.00 var vi hemma, trötta som tusan. Ingen sömn på hela natten.

Så till helgen så ska vi bara slappa och slappa :-)


BM besök och regn

Vaknade vid 03.00 inatt av att det ös regnade, lät som allt vatten bara trillade ner från himlen. Regnat till och från idag. Tråkigt värre.

Vart hon BM idag och alla såg bra ut förutom att mitt HB inte vill stiga. Bara fortsätta att knapra järntabletterna och se om det hjälper.

Nu så har man gått in i vecka 28, ghaa det går såå fort..
Ihelgen ska jag ta och ha lite spa med Kajsa. De kan behövas så hon blir fin och ren :-)

Annars så har det inte hänt så mycket.

Ha det.